Frk. Fest

 Middags servietter

Servietter med navn gør festen og borddækningen mere personlig og unik. 

Her finder du et stort udvalg af servietter i mange farver. 

 Din personlige tekst er på 2 linjer med max 23 bogstaver pr linje.

1,75 DKK

Middags serviet UDEN tryk

6,00 DKK

Hvid 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Creme 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Gul 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Orange 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Kiwi 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Leaf grøn 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Mørkegrøn 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Lyseblå 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Mint blå 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Turkis 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Petroleum 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Mørkeblå 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Lyng 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Blomme 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Lyserød 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Pink 40x40 cm middags serviet UDSOLGT

6,00 DKK

Rød 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Vinrød 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Mocca 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Grå 40x40 cm middags serviet

6,00 DKK

Sort 40x40 cm middags serviet

Når du skal holde en fest vil du ofte gerne dække et smukt og festligt bord, du kommer ikke uden om, at der skal en flot kvalitetsserviet med i din opdækning. Servietter bruges til alle tyber fester – barnedåb, konfirmation, bryllup, fødselsdag, mærkedage og jubilæum. Når du har fundet den eller de perfekte servietter, så skal du beslutte dig for, hvordan den skal præsenteres på bordet.

Her hos frk fest kan du får trykt navn, dato, monogram eller firma logo på servietterne. Det blivet meget mere personligt og gæsterne bliver altid ekstra imponeret over dem. Ofter gemmer gæmmer gæsterne servietten og tager den med hjem som et minde fra den store dag, så husk at have ekstra servietter.

Det er en gammel trykke metode jeg bruger. Det er bokstaver i blytyper der varmes op og bliver varmepræget over feks guld folie. Det får den flotteste blanke overflade der skinner.

Nogle vil måske mene at foldede servietter, er de flotteste og du lave sjove, flotte og kreative serviet foldninger der passer til temaet i festen, eller du kan finde inspiration på youtube eller Pinterest her kan du hjælpes godt på

Der findes et utal af servietter i farver, mønstre, størrelser og kvaliteter, som vi slet ikke drømmer om. Når du skal vælge servietter til din fest, gør det alting nemmere, hvis du tænker over om din festpynt skal bygges op over et farvetema. Skal dine servietter matché i farven til din dug, lys eller bordløber eller noget helt fjerde bordpynt. Papirservietten er på en nem måde let med til at få dit bord til at se flot ud, blot ved at have en tema farve eller at folde den på en måde, der vækker gæsternes opmærksomhed. Servietten har ud over blomsterne en central plads i borddækningen og du kan derfor med små virkemidler få et flot pyntet bord.

Du kan sagtens kombinere forskellige kvaliteter af servietter, men sørg endelig for, at mindst en af dem er en kvalitetsserviet. Det er ikke rart som gæst, at have brug for en serviet til at tørre sig med og fingrene så går igennem, så snart den bliver lidt fugtig. Duni har lavet en meget kraftig serviet i stof ligene kvalitet og nok det tætteste du kommer på en papirserviet inden det bliver stof. 

Servietter af papir er nemme, at lave flotte dekorationer med på bordet. Er du vild med servietfoldning eller har du fundet en model der er et musthave for at fuldende dit festlook, så er det en god idé, at starte i god tid. Fold servietterne nogle aftener i forvejen og læg dem i en kasse – det vil spare dig for tid på den store dag.  Servietfoldning kan være tidskrævende, men også meget tilfredsstillende, når du får det helt rigtige udseende på din festdekoration.

Du skaber sanseoplevelser ved at vælge dine servietter omhyggeligt. Tag stilling til, om du skal have flere servietter, skal de være ensfarvede og/eller mønstrede og hvilke størrelser skal de have. Skal I spise mad, så skal der mindst være en serviet der er 40x40 cm. Kombinér gerne denne serviet med en eller 2 servietter mere i kontrastfarver og mønstre.

Husk, at selvom servietter kan fylde meget i tankerne om din bordpynt, så kan du være sikker på, at dine gæster ser det flotte arbejde du har lagt i dem og deres dekoration. Og ikke mindst er du også sikker på, at dine gæster får brug for servietten under middagen.

Copyright Frk fest
Webshop fra e-hjemmeside.dk