Frk. Fest

Eget logo/monogram

Ønsker du at få lavet noget personlig og unikt tilbyder jeg at trykke dit eget design på servietterne.

Alle servietterne er i en tyk lækker stof ligende luksus kvalitet fra firmaet Duni, kaldet Dunilin. 40x40 cm i udslået mål

De trykkes med skinnende blank folie, der giver den flotteste glans.

Det kan fek.s være til:

  • Personligt monogram
  • Dit firma logo
  • En klub eller forening
  • Et du selv tegner

Jeg har desværre ikke mulighed for at lave motiv efter et fotografi

Det skal godkendes inden det laves. Herefter behøver jeg ca 3-4 uger.

Det må max være 6 cm højt.

Send gerne en direkte mail til mig med en vedhæftet fil, så kan jeg svare på om det er noget der kan lade sig gøre. En PDF i sort / hvid

kontakt@frkfest.dk


SERVIET FARVER

Hvid - Creme - Gul - Orange - Leaf grøn - Mørkegrøn - Lyseblå - Mint - Turkis - Petroleum - Mørkeblå - Lyng - Blomme - Rosa - Lyserød - Pink - Rød - Vinrød - Mocca - Grå - Sort


FOLIE TRYK FARVER

Gulg - sølv - Lyserød - Pink - Rød - Lyseblå - Blå - Grøn  (skinner)

Hvid - Sort ( de er mat i farven)


Fra 5,25 DKK

Eget logo/monogram BESTIL HER

Kontaktformular

Sådan trykkes servietterne

Det er et gammelt håndarbejde at trykke, og selv om maskinen er blevet mere modernet med årene bliver hver enkelt serviet stadig trykt i hånden.

Skal der trykkes monogram på servietterne til et bryllup bliver der først lavet en kliche. En Kliche er en slags "jern stempel". Når Klicheen er bestilt hjem og klar til brug bliver det i maskinen varmet op til meget høje grader. Herefter varmepræger stemplet folien ned i servietten og efterlader det flotteste skinnende monogram.

Fordelen ved folie er netop at det bliver så skinnede, at det er med til at give servietterne det eksklusive look man opnår med denne teknik. Ulempen er at det kun er muligt at trykke med én farve.

Ønsker man noget der er personligt og unikt til ens bryllup vil det klart anbefales at få lavet sit eget monogram der bliver trykt på servietterne til brylluppet.

Skal firmaet holde et ekslusivt event vil de prestige fyldte servietter, trykt med firma logo være et af højdepunkterne ved arrangementet.

Copyright Frk fest
Webshop fra e-hjemmeside.dk