Frk. Fest

KØBSVILKÅR

Alle priser er inklusive moms og i danske kroner.
Alle bestillinger der sendes med posten vil der komme fragt på.
Hos os gælder følgende handels betingelse når du handler i denne webbutik, du accepterer disse vilkår og betingelser automatisk.

BESTILLING: 
Efter din bestilling modtager du din faktura samt en ordrebekræftelse, de sendes til din angivne e-mailadresse.
Hvis du ikke har modtaget en ordrebekræftelse så kontakt os på e-mail 
serviettryk@hotmail.com

BETALING: 

Fakturaen skal betales senest 3 dage eftermodtagelse.

LEVERINGSTID:
For bordpynt 2-4 dage. Hvis varen er på lager.
For servietter ogsilkebånd 2-4 uger

PRISBESTEMMELSER: 
Frk. fest forbeholder sig ret til at ændre priserne uden varsel.
Varer der allerede er bestilt, leveres til den gældende pris på tidspunkt for bestilling.

FRAGTVILKÅR: 
Vi benytter postnord til udanske kunder, til danske kunder DAO/coolrunner. Opstår der skader under transport eller er pakken ikke kommet frem er det postnord eller DAO/coolrunner du skal kontakte.

REKLAMATIONSRET:
Vi yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Frk. fest indenfor 14 dage efter modtagelse.
Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning. Du har kun ret til at få dine penge tilbage hvis varen er udsolgt.
Servietter, silkebånd eller bordkort:
Har du modtaget servietter, silkebånd eller bordkort med tryk eller stave fejl skal du kontakte os i en mail vedhæftet din faktura fra paypal. Tag gerne et billede og sendt det til os også.
Hvis fejlen ligger hos os trykker vi nogle nye til dig uden beregning.
Hvis du ikke har oplyst hvor på servietten du ønsker trykket skal side, trykker vi som standart og ser ikke dette som en fejl på servietten.
Hvad er standart? På kaffe og frokost servietter: centreret på midten og servietten lagt som ruder. Middagsservietter: i det ene hjørne så servietten kan foldes i en trekant. 

FORTRYDELSESRET:
Skulle du mod forventning fortryde købet, kan varen returneres indenfor 14 dage fra den dato du har modtaget varen, du skal blot returnere varen i original emballage og i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. du skal selv betale returfragten for alle varer der returneres.
Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen indenfor få dage.
Tilbuds varer tages IKKE retur.
Servietter og silkebånd:
Der er ingen fortrydelsesret da de laves på bestilling.
Din bestilling er derfor bindene!

FORCE MAJEURE:
I tilfælde af krig, naturkatastrofer, strejke, regeringens beslut, manglende levering fra leverandører, dyre begivenheder, og lignede begivenheder uden for vores kontrol som ikke med rimelighed kan forudses og de aftaler og tilsagn fra Frk. fests side, hvilket gør at Frk. fest ikke kan holde denne aftale / løfte, udgør en grund til at Frk. fest bliver frigjort fra sine forpligtelser til at opfylde denne kontrakt.

COPYRIGHT:
Rettighederne til alle billeder på www.frkfest.dk tilhører Frk. fest i henhold til lov om ophavsret. Det er derfor ikke tilladt at kopiere disse. Overtrædes dette vil det medføre retsforfølgning.

Kontakt:
Frk. fest
Elmelunden 20                                       

2635 Ishøj

serviettryk@hotmail.com

CVR:35329285

 

Copyright Frkfest
Webshop fra e-hjemmeside.dk