Frk. Fest

 

Jeg hedder Jette og her er min historie om Frk. Fest

Da jeg i 2007 boede i Sverige åbnede jeg min egen forretning med brugskunst og hobbyartikler, efter nogle år invisterede jeg i en maskine der kunne trykke på servietter. Et godt gammelt håndværk med bly typer og alt laves i hånden. Jeg er vild med ideen om at skabe noget der gør at en fest bliver personlig og unik og her kom webshoppen servietter med tryk så.

I 2013 hjemme i Danmark igen blev webshoppen udvidet med festartikler og i 2018 blev der invisteret i en maskine der trykker på silkebånd. Og i 2020 en maskine der kan lave 3D bordkort/ skilte/ caketoppers


2020 er også året med smart ny webshop og HELT NYT FIRMA NAVN 

Jeg gør meget for at stikke mig ud fra mængden og finder det fineste pynt til alle slags fester i hele verden. Jeg håndplukker kun det bedste fra mine leverandører og jeg er altid på udkik efter nye spændende produkter, så jeg altid kan tilbyde det fineste og bedste på markedet.Derfor vil du også finde varer hos mig som du ikke kan finde andre steder.

Jeg har knoklet for min drøm om at leve af at lave personlige og vidunderlige ting i kan bruge til jeres fest . At være med fra starten i design processen til det færdige resultat og vide jeg har lavet noget der har betydning for netop DIN fest...DET gør mig glad.

Jeg glæder mig meget til at høre om jeres festlige oplevelser, og jeg håber I vil dele dem med mig, med nogle flotte billeder på facebook og instagram

Fra Store firmaer som den danske marine og Grønlandsbanken til mindre selvstændige frisøre, mad bloggere, og mange flere har jeg haft fornøjelsen at samarbejde med, og det er super spændende.

Jeg har mange ideer for mit lille firma i fremtiden og håber du vil følge med på min rejse

Hilsen Jette Endrup / Frk. Fest

 

 

Copyright 2014-2022 Frk Fest
Webshop fra e-hjemmeside.dk